perjantai 25. marraskuuta 2016

Lahja

Viikonloppuna ilmeni kotionnettomuus, suihkun sekoittaja lakkasi toimimasta. Tiedättehän sen tapin, jolla saa vaihdettua veden valumisen suihkuun tai suoraan hanasta? Siinä rumeltamisessani minä unohdin sen ja niinpä kun eilen olin suihkuun matkalla, Hän muistutti, että enhän nyt hermostuisi, mutta ettei vettä enää suihkusta tule. Tietysti minä hermostuin - en Häneen, vaan itseeni. Että miten voin unohtaa etoasian, vaikka puhtaus on minulle niin kovin tärkeä.

Mutta eihän se siinä vaiheessa auttanut, laitoin viestin kiinteistöhuoltoon ja menin kylpyhuoneen lattialle istumaan, että sain itseni kasteltua, hiukseni pestyä ja huuhdeltua. Kun saavuin, oli Teemalla alkanut juuri The Wolfpack. Siinä lauhduin itselleni ja jäin kiinni. Rakastuin Angulon poikiin ja heidän tapaansa nähdä maailma, vaikka itse en elokuvista mitään ymmärräkään. Nyt ehkä jotain ymmärsin, pystyin samaistumaan. Jos satutte hollille, niin katsokaa ihmeessä. Maailma on ihmeellinen paikka.

Maailma on itse asiassa niinkin ihmeellinen paikka, että sain lahjan edesmenneeltä äidiltäni. Kun siivosin hänen kylpyhuoneensa kosmetiikkaosastoa roskiin, huomasin täyden pienen kosteusvesipullon. Ajattelin, että enhän minä sitä roskiin veivaa, kun vielä muovit olivat korkin päällä, vaan otan hätävaraksi itselleni. Tällä viikolla se hätä sitten koitti ja avasin pullon. Mieto tuoksu ja erilainen koostumus saivat tutkimaan asiaa tarkemmin, mutsi oli investoinut miselliveteen!

Nyt kuulkaas taidan minäkin harkita vakavasti. En korvaamaan perinteistä vesipesua, mutta viimeistelyyn. Jää niin puhdas ja pehmeä tunne iholle, että enpä juuri ole sellaista pärställäni kokenut. Ainakin Avenen misellivettä voin suositella, varmaan kokeilen jossain välissä halpisversioitakin, paitsi en niitä jotka sisältävät mahdollisesti syöpää aiheuttavaa PHMB:tä. Kooklatkaa itse miselli ja syöpä, jos kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti