keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Kotikulta parahin

Koska olemme siirtyneet kahden henkilön talouteen yhden ja puolen henkilön tuloilla, elämää joutuu vähän enemmän suunnittelemaan. Mistään emme kyllä toistaiseksi ole joutuneet luopumaan, äsken tosin tein arvovalinnan ja leikkasin itse omia hiuksiani. Ihan vaan sipistelin, se riittää toistaiseksi, kun en uskalla vielä mennä toiselle kampaajalle. Omani muutti nimittäin Australiaan, ei sitten yhtään lähemmäs tahtonut. Onneksi olen aina osannut itse hoitaa hiukseni, toki jossain välissä aion luottautua jonkun käsiin, mutta toistaiseksi tämä saa kelvata. Värjätä niitä ei enää tarvitse, viimeisimmällä värjäyksellä sain värin kovin lähelle omaa maantien vaaleatani.

Perjantaille suunnittelemme ystävän kanssa keikkakokemusta keskisessä Suomessa. Helmikuulle taas tilasin lippuja Kypckin keikalle. Sen verran voimakas oli kokemus elokuussa, että tahdon nähdä bändin uudelleen. Hän on vähän suruissaan, kun lähden yökylään ystävän luokse. Ihan ymmärrettävää, oudolta tuntuu minustakin olla erossa Hänestä. Toisaalta ikävöinti tekee meille varmaan hyvää, jo lauantaina näemme jälleen. Lupasin huomenna tehdä lohturuokaa, lasagnea, siinä on ruoka valmiina lauantai-iltaa varten minullekin. Sunnuntaille pitää sitten miettiä vähän juhlavampi menu, ainakin nuorempi poika on tulossa isäänsä juhlistamaan.

Käden tulehdus ryhtyi paranemaan. Teimme nimittäin sellaisen tempun, että vaihdoimme nukkumapuolia. Osteopaatti pääsee räpläämään varsinaista syytä tulevalla viikolla. Viime yön makasin tosin alkuun migreenissä vaalivalvojaisia olohuoneen seniorinojatuolissa. Torkuin, kun Hän kauhisteli tuloksen kehittymistä. Tilanne voi vielä äityä vaaralliseksi, onneksi meillä ei tule olemaan mitään asiaa Ameriikan maalle. Siellä koittavat opportunistien, rasistien ja populistien juhlat. Business as usual. Mutta sellainen on maan johtaja kuin ovat sen äänestäjät, sama on nähty Suomessakin.

Minä pidän elämästäni Hänen kanssaan. Minulla on elämäni ensimmäistä kertaa turvallinen ja rauhallinen olo. Meillä on peikonkolo, jossa onni on kolmas vakituinen asukas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti