torstai 19. tammikuuta 2017

Ring ring

Kehitys kehittyy. Hankin elämäni kolmannen älypuhelimen. Kun edeltäjänsä päätti ryhtyä sammahtelemaan vain kolmen vuoden elämäntyön jälkeen jopa neljästi päivässä, menetin hermoparkani. Minä olen aina ollut äkkipikainen, jopa äkkiväärä, henkilö sisuuntuessani. Teen ensin, mietin vasta sitten. Niinpä ei kauan kestänyt, kun olin jo guugletellut kaikki Samsungit läpi ja hintatietoisena tyyppinä valinnut varmasti toimivan, lastentautinsa sairastaneen, edullisemman kuin seuraajansa, edullisemman kuin edeltäjänsä hankintahinta oli.

Nyt sitten on uusi S6. Kiukukseni vain huomasin, ettei siihen enää mikrosimmi kelvannutkaan. Piti olla nano. Meinasivat taas ärräpäät lentää, kunnes pääsin DNA:n kauppapaikalle vierailulle töiden jälkeen. Vietin siellä vajaan 15 minuuttia, oli muuten nopeata ja asiallista palvelua. Nuori mies siirsi numerot kortilta toiselle ja kertoi, että olisin saanut vanhasta puhelimestani 77 euron lahjakortin. En ottanut, kun rahana olisin tietysti tahtonut. Jääköön meille varapuhelimeksi, ainakin Hänen vanhempi poikansa tuntuu olevan vaarallinen poikaystävä puhelimille välillä. Ja joskus varakappaleita ovat vailla kaveritkin.

Keskiviikkoillan askartelin asetuksia kuntoon. Vielä on muutama asetus hakusessa, mutta muuten on kovin samanlainen logiikaltaan kuin edeltäjänsä, siitä kiitos. Samsung on blondiystävällinen merkki. Vielä kun saan haettua muutaman kuvan Dropboxista, että voin vaihtaa ne puhelimeen, olen tyytyväinen.

Tänään kävin kollegan kanssa pari tuntia hortoamassa Matkamessuilla. Olipa muuten turha keikka. Kun ei ole mitään tiettyä matkaa vailla eikä osaa kerätä brosyyreja vai keräämisen riemusta, niin anti jäi aika vähäiseksi. Puhumattakaan siitä, että mitä ne ruokamyyjät ja puhelinyritykset siellä tekivät? Jokseensakin kummalliseksi on mennyt konsepti, taitaa suurin osa ihmisistä ostaa nykyään matkansa online ja edullisinta mahdollista reittiä. Ketterä kuluttaja etsii ketterät keinot.

On meillä yksi pikkumatkakin varattuna talvilomaviikolleni. Pitäähän ihmisellä jotain odotettavaa olla. Edes jotain pientä. Kesällä sitten katsotaan jotain muuta, ehkä joku mökkijuttu olisi kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti