tiistai 4. elokuuta 2020

Ei vielä!

Ei, ei, ei nyt vielä aloiteta uutta karanteenia! Älkää vielä tappako isovanhempianne ja minua! Pitäkää perk*leet itsenne kurissa ja nuhteessa elokuu, että kerkeän viettää lomani ilman ahdistusta.

Kunhan noin viikon päästä pääsen vuokramökille, on varmaan suljettava kaikki viestintävälineet ja lakattava seuraamasta uutisia. Tänään jo sain pitkästä aikaa oikein kunnon ahdistuskohtauksen. Yritin Hänelle selittää, etten voi sille mitään. Tekee mieli mennä komeroon itsemurhaamaan itseään, koska alitajuntani mielestä joko kuolen itse tai sitte kuolee joku läheinen - enkä minä sitä kestä.

Pitääkö tässä jotain rauhoittavia lähteä lekurilta hakemaan? Ei nääs mindfullnessit enää auta - käytin mielenrauha- ja fatalismivaraston loppuun keväällä. Ja niin paljon kun edessä olisi mielenkiintoisia asioita sekä ammatillisesti että henkilökohtaisella saralla.

3 kommenttia:

  1. Sitä minäkin toivon, että voidaan välttää tiukat rajoitustoimet. Minullakin alkaa loma ensi viikolla ja haluaisin nauttia siitä...

    VastaaPoista
  2. Kun nyt edes sinne mökille saakka pääsisin. Niin ja terveenä. Kävin jo Liiteristä naamamaskeja lisää. Aion matkustaa huomenna bussilla kaksi kertaa, sitten vielä ainakin kolme kauppakeikkaa. Vaaran paikkoja riittää.

    VastaaPoista