torstai 21. toukokuuta 2020

Kellarikehityskeskustelu

Kävimme puolivuosittaisen kellarin tilavuuskeskustelun saunassa. Kellariin kun pitäisi saada tilaa talvivaatteille ja kengille. Hän hikeentyi ehdotteluihini ja kimposi suihkuun. Päätin lähestyä Häntä kirjeitse ja naputtelin saunan päälle WhatsApp-viestin. Lopputulemana on välirauha ja lupaus aloittamisesta.

Toinen ikuisuuskeskustelumme aihe on sänky. Olen jo pidemmän aikaa ollut mieluillut, että tarvitsemme 140 senttisen sängyn. Alan olla valitettavan vanha 120 cm levyiseen, öinen kääntyily ahdistaa. Siihen pitää vaan ensin säästää rahat. Olen ollut jo pidempään myös sitä mieltä, että tyynyjä tarvitsemme lisää - Hänen mielestään meillä ei ole ollut niihinkään varaa. Nyt kun Hän vihdoin itse toivoi kolmatta tyynyä itselleenkin,  lupasin hankkia meille uudet tyynyt, että nallekarkit menisivät tasan.

Kaiken kukkuraksi tilasin viisi kirjaa verkkoantikvariaatista siihen kirjahyllyyn, jossa ei myöskään ole tilaa. Apua! Mutta kun lukeminen taas maistuu enkä laiskuuttani pääse kirjastoon. Sitä paitsi eikös kierrättäminen ole hyvästä? Tilasin kolme Joanne Harrisin ja kaksi Alexander McCall Smithin kirjaa - kevyttä ja harmitonta hyvänmielen kirjallisuutta.

Lauantaina alkaa kuu kasvaa - tiedoksi parveke/puutarhakylvöjä suunnitteleville. Nyt olisi hieno aika kitkeä ja kääntää kuukalenterin mukaan. Onneksi voin jättää sen vaiheen väliin - kerrostaloasumisen hyvä puoli. Lauantaina siirrän parvekekukkataimet loppusijoituslaatikkoon ja ostan hevi-osastolta basilikan. Ehkä myös korianterin ja timjamin. Niillä mennään tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti