tiistai 3. syyskuuta 2019

Ullatus ullatus

Jos nenässä on turvonnut Niagara ja poskionteloissa sementtiä, onko lomanlopetus onnistunut? Kotibussissa vielä alkoi valua vertakin nenästä, kun niistin riittävän voimallisesti. Hyvä, kun nenuliinat riittivät kotiin saakka, ettei elämänneste alkanut valua rinnuksille. Jäin suosiolla kotiin päiväksi, ehkä on kohteliasta olla sairastuttamatta kollegoita.

Pahaa oloa riittää töissä muutenkin. Talous sakkaa jo erittäin vaarallisesti. Voi olla, että jo tämän kuun palkkaa pääsen hakemaan palkkaturvan kautta. Voi toki olla, että ihmeitä tapahtuu. Näyttää tosin aina vain epävarmemmalta.

Huomenna olisi hyvä päästä takaisin suolatehtaalle. Olemme saamassa uuden esihenkilön esihenkilön, olisi syytä olla paikalla, ettei tulisi heti annettua vääränlaista mielikuvaa itsestään. Niin kuin sellaista lusmukuvaa. Vaikka toisaalta - liekö sillä enää mitään merkitystä?

Jotenkin de ja vu-ilmiötä pukkaa. Taisi olla 8 vuotta sitten syksyllä, kun silloinen esihenkilö sai kenkää amerikkalaisilta ja minä saman joululahjaksi. Silloinkin olin sairaana, räkätautitsunamin kourissa ja töihinpaluu oli nätisti sanottuna apea. Onneksi siitä selvisin, ehkä selviän tälläkin kertaa.

Nyt jatkan päiväunia. Häntää hellii käärme.

2 kommenttia:

  1. Helkkarinmoinen ja ikävä tilanne tuo, mutta jos ei tilanne muutu se saa luvan jatkua, vai miten sitä sanotaan? Paljon tsemppejä sinne kuitenkin!

    VastaaPoista
  2. Tänksjuukiitos. Tulisi nyt joku ratkaisu, löysässä hirressä roikkuminen ei ole hauskaa.

    Sitten vaan hakemaan uutta paikkaa. Aina mie jotain löydän.

    VastaaPoista