keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Ihan vaan pikkuvinkki

Tuli mieleen pulunsuojelijalle, että jos joku muukin autoton joskus miettii, että kuinka saisi edullisesti auton käyttöönsä, niin suosittelen Bloxcaria. Viime kesän mökkireissulla meillä oli Ford Focus ja tänä vuonna taitaa olla Audi A3. Vuokra-aika oli 16 päivää, hinta alle 500 eeroa ja bensat. Ei sillä rahalla saata autoa pääkaupunkiseudulla pitää.

Mökin vuokrasimme Pohjoisemmasta Suomesta. On jo kolmas kesä, kun sinne suuntaamme elokuun lopussa. Siellä keskellä ei mitään on ihanaa lämmitellä puusaunaa, samoilla metsässä, nauttia vaihtuvista rantamaisemista, vastaanottaa vaihtuvia vieraita, lukea, levätä ja ihan vaan olla. Ajatuksen voimalla jaksan kesän töissä, mitä nyt pari raskaamman musiikin rymellystä on luvassa.



Tarkka budjettisuunnittelu mahdollistaa kesän riemut. Ulkomaille ei ole asiaa näillä tuloilla, mutta eipä se paljon lentopelkoista harmita. Suomi riittää, täällä on suhteellisen turvallista, erittäin kaunista, eikä tule osallistuttua pallontuhoajaisiinkaan. Kirotun ovelaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti