maanantai 24. helmikuuta 2020

Vielä kolme herätystä

Viikonloppu hujahti hauskoissa merkeissä. Lauantaina saimme kaatosateen keskeltä ystävä-rakkaan kylään. Aika oli turhan lyhyt, kun piti sulloa kaikki kivat jutut reiluun vuorokauteen.

Blinitaikinan olin aloittanut jo perjantaina. Samoin oli tehty kastikepohja. Lauantaina kävimme ruokajuomat, jälkiruuan ja vihannekset. Hän ja ystävä kommentoivat urheilua, minä paistelin tyytyväisyyttä hyristen blinit, tein muusin, pannukasvikset ja laskin ystävän limousine-lihan kimppuun. Erinomaisia pihvejä siitä syntyikin!

Sitten me syötiin. Puuh. Se jälkiruokajäätelö jäi syömättä, kun oli taas taivaassa tarjolla kaikkea. Ja meikatakin piti ennen kuin läksimme sadetuulen piiskattavaksi baariin, missä toinen ystävättäremme jo odotti. Yhdet nappasimme ennen kuin suuntasimme Ääniwalliin.

Pitää todeta, että örinämusiikki ei koskaan ole ollut lempilajini. Tulee mieleen, että solisteille pitäisi tarjota Zyxiä. Mutta kyllähän tuolla yhden illan vietti, visuaalisesti kiva ilta, ystävyyden kannalta tärkeä. Sen päälle vielä matkasimme Kurviin, missä meni neljään saakka, ennen kuin yöbussi kuljetti meidät kotiin. Palat suolaista piirakkaa kitusiin ja putosin niin syvään uneen, että heräsin vasta puoli yhden aikaan sunnuntaina.

Eilinen meni torkkuessa. Ja yölläkin nukuin, outo tunne, nytkin väsyttää. Olen loman tarpeessa, vielä kolme heräämistä. (Arvatkaas, kuka on taas töissä yksin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti