sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Ihanat iltamat

Lauantai-iltana matkasimme Suvilahteen. Olipa hassua mennä sinne syksyllä, pimeässä ja tihkusateessa, kun muistoissa kangastelee kuuma hikinen kesäviikonloppu Tuskassa. Mutta näinpä vaan pienen jonottamisen jälkeen pääsimme Suvilahti TBA:n kotoisannuhjuisiin tiloihin odottamaan Cliftersin keikan alkua.

Ja olipas se keikka! Pojat kerkesivät soittaa jokaiselta levyltään biisejä, hittejä ja vähemmälle huomiolle jääneitä kappaleita. Ja me lauloimme mukana. Hieno keikka! Hiki tuli lattialla hetkuessa. Keikan jälkeen menimme takahuoneeseen moikkaamaan Hänen vanhoja ystäviään. Siellä vierähti aikaa ja juomaa kului. Hän ei tienkään siihen puoleen osallistunut, osaa pitää hauskaa ilmankin.

Kävelimme vielä Kurviin suoraan Lennonjohtoon. Pojat muistelivat vanhoja ja suunnitteliva uusia juonia. Aika lensi, mukit tyhjenivät. Vasta kolmen jälkeen hyppäsimme taksiin. Enpä muistakaan, koska viimeksi olisi tullut ajeltua kumijalalla kotiin, yöbussit kun kuitenkin kulkevat varsin taajaan. Emmekä yleensä ole yötä myöten liikkeellä.

Eilinen on kostautunut tänään. Rehellisesti sanottuna tuli krapula. Se ei minulle kyllä sovi. Ikä tuo mukanaan inhottavia asioita. Mutta nyt alkaa olo normalisoitua. Jäi hieno muisto ja tutustuin Hänen ystäviinsä. Parasta on, että meillä on yhdessä kivaa, pidämme parina liikkumisesta. (Mutta osaamme me yksikköinäkin mennä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti