perjantai 25. kesäkuuta 2021

Helleraivo

Se on taas täällä, jokakesäinen riesa ja tunnelman pilaaja. Tänä vuonna helle alkoi aikaisemmin kuin edellisinä kesinä, eikä ilmastonmuutos tule antamaan meille armoa tulevaisuudessakaan. Aion perustaa meille asunnon-hermojen-parisuhteensäästörahaston ilmapumpun hankkimista varten. Nähdäkseni hyvän ja energiatehokkaan kapistuksen hinta huiskii jossain kolmen neljän tonnin tietämillä asennuksineen.

Onpahan jotain, minne pyrkiä näiden tavanomaisten lisäksi. Tavanomaisiin luetaan täysylläpito, rakastava parisuhde, jonkinlainen päiväkotipaikka - sekä Pauli Hanhiniemeä lainatakseni sähkökitara, hyvää tahtoa ja kavereita.

Juhannus kaupungissa sujuu rauhaisaan tahtiin. Keskiviikon sade tuli rankka viilensi keliä sen verran, että kun en töiden päälle jaksanut kauppaan lähteä Pietarin potkupallokoronaa hankkimaan, niin tein sitten elämäni ensimmäisen focaccian. Tuli törkeän hyvää, teen toistekin, mutta en kesällä, enkä vain kahdelle ihmiselle.




Ja joku päivä, kun kylille uskaltaudun, jälki tulee olemaan hurjaa. Uhkailen, todennäköisempää on, että jaksan baareilua pari tuntia ja luikin ajoissa kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti